Over Dyna

Dyna products B.V. is gevestigd in Dordrecht en is producent en exporteur van de unieke dynamische zitelementen DynaForm®.

Daarnaast leveren wij een groot aantal universeel toe te passen (rolstoel) accessoires DynaParts en de solide zorgstoel DynaSpace.

Dyna is half jaren 90 ontstaan en uitgegroeid tot een moderne, innovatieve organisatie met inmiddels dus zo'n kleine 20 jaar ervaring. Enthousiaste en professionele medewerkers werken continu aan de ontwikkeling van de technisch doordachte producten die een optimale balans bieden tussen mobiliteit, functionaliteit en comfort.

Hierbij positioneert Dyna zich als partner in business met verstrekkers, dealerorganisaties, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, verpleging en mantelzorg. Samenwerking met leveranciers, adviseurs én eindgebruikers is hierbij cruciaal.

 

Dynamisch zitten

Zitten werd in het verleden gezien als een statische activiteit. Pas in de laatste decennia is het besef ontstaan dat zitten een dynamisch proces is.

Dyna heeft in de afgelopen jaren op basis van deze wetenschap nieuwe unieke zitsystemen ontwikkeld.

Speciaal voor mensen bij wie comfort en geborgenheid onverbrekelijk zijn gekoppeld aan hun welzijn. Op soms onconventionele wijze wist Dyna technisch doordachte producten te ontwikkelen die nu door tal van professionals worden geadviseerd.

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden van Dyna.