Privacy- en cookieverklaring

Deze privacy- en cookieverklaring is het laatst aangepast op 11 december 2019.
 
Iedere dag zetten wij ons in om voor onze klanten ‘meer mogelijk te maken’. Dat doen we met ons assortiment aan hulpmiddelen. Om een goed hulpmiddel te kunnen verstrekken en adequate service te kunnen verlenen, heeft Dyna Products informatie en persoonsgegevens nodig. Wij hechten grote waarde aan de privacy van onze klanten en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons geeft vertrouwelijk wordt behandeld.
 
Onze privacy- en cookieverklaring in het kort
Bij de verwerking van gegevens houden wij ons aan de privacywetgeving. Dat betekent onder andere dat wij:
• duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacy- en cookieverklaring;
• zo min mogelijk persoonlijke gegevens opslaan en enkel de gegevens die nodig zijn voor onze doeleinden;
• benodigde beveiligingsmaatregelen treffen om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Wij leggen deze verplichtingen ook op aan partijen die persoonsgegevens voor ons verwerken;
• uw rechten respecteren, zoals uw recht op inzage, wijziging of verwijdering van persoonsgegevens.
 
Deze privacy- en cookieverklaring heeft betrekking op de verwerking van persoonsgegevens door Dyna Products B.V. Dyna Products is onderdeel van Medux B.V. De naam Medux kunt u daarom ook teruglezen in deze verklaring.
 
Voor welke doeleinden gebruiken wij uw persoonsgegevens?
 
Registreren
Via onze website kunt u een account aanmaken. Hiervoor gebruiken wij uw gebruikersnaam, e-mailadres, bedrijfsnaam, contactpersoon en de functie van de contactpersoon, zodat we jou meer informatie kunnen geven over de producten die wij aanbieden (uitvoering van de overeenkomst). Wij bewaren jouw accountgegevens totdat je je account verwijdert. Als je 3 jaar niet meer bent ingelogd, sturen wij eenmalig een herinnering per e-mail. Wanneer je hier niet op reageert, verwijderen wij jouw account.
 
Contact opnemen en klantenservice
Wanneer u een e-mail stuurt, een ingevuld contactformulier stuurt, of op een andere manier contact met ons opneemt, gaat u in op ons aanbod om met ons in contact te treden. Wij zullen dergelijke berichten met daarin uw naam, adres, contactgegevens (en eventueel zakelijke informatie wanneer u vanuit zakelijk oogpunt contact met ons opneemt) en de inhoud van uw bericht gebruiken om uw verzoek of vraag te beantwoorden. We bewaren uw gegevens zolang als nodig is voor dit contact of tot maximaal 2 jaar nadat wij voor het laatst contact met u hebben gehad.
 
Demo/Zichtaanvraag
U kunt bij ons een aanvraag doen om een demo te krijgen van onze producten. De demo wordt bij u of bij ons op locatie uitgevoerd. Ook is het mogelijk om een product geheel vrijblijvend uit te proberen. Voor het aanvragen van een demo of het uitproberen van een product gebruiken we uw persoonsgegevens om de overeenkomst netjes met u af te kunnen handelen. Hiervoor gebruiken we uw naam, adres, contactgegevens (en eventueel zakelijke informatie wanneer u vanuit zakelijk oogpunt een aanvraag doet) en de inhoud van uw bericht. Wij bewaren deze gegevens totdat de demo is uitgevoerd.
 
Bezoek aan ons kantoor
Wanneer u bij ons kantoor op afspraak komt, dan registreren wij om de afspraak met u uit te kunnen voeren uw (bedrijfs)naam, contactgegevens en afspraakgegevens in de agenda. Deze gegevens blijven maximaal 2 jaar in de agenda bewaard.
 
Wanneer kunnen we uw persoonsgegevens delen met derden?
Dyna Products deelt uw gegevens enkel met derden, wanneer dit op basis van de huidige wetgeving is toegestaan. Dit betekent dat wij een grondslag hebben, wij de derde als leverancier inschakelen of als de derde onderdeel uitmaakt van de groepsmaatschappij waarbinnen Dyna Products zich bevindt: Medux. De partijen die in onze of uw opdracht persoonsgegevens verwerken zijn:
• IT-leveranciers en -dienstverleners
• Betalingsleveranciers
• Cookieleveranciers
• Telecomleveranciers
• Ingeschakelde consultants en tussenpersonen
 
Dyna Products kan uw persoonsgegevens verder delen met verwerkingsverantwoordelijken die deel uitmaken van Medux, op grond van een gerechtvaardigd belang voor interne administratieve doeleinden binnen het concern, of indien dit noodzakelijk is om de overeenkomst met u uit te voeren. Dit betekent dat uw persoonsgegevens inzichtelijk kunnen zijn voor medewerkers van andere entiteiten binnen Medux. De medewerkers van deze entiteiten krijgen enkel toegang tot uw persoonsgegevens voor zover dat nodig is uit hoofde van hun functie. Uiteraard gaan alle medewerkers zorgvuldig met uw gegevens om en zullen andere entiteiten de persoonsgegevens niet inzetten voor andere doeleinden zonder dat daar een grondslag voor bestaat.
 
Cookies
Op onze websites gebruiken we cookies van onszelf en van derde partijen. Cookies zijn informatiebestandjes die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van het apparaat (zoals PC, tablet of smartphone) van de bezoeker. Dat gebeurt via de webbrowser op het apparaat. Dyna Products gebruikt cookies om:
• Functionaliteiten van de website mogelijk te maken (technische of functionele cookies)
• Het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies)
• U gepersonaliseerde advertenties te kunnen tonen (marketing cookies)
 
Deze cookies verzamelen de volgende gegevens van u:
• IP-adres
• Cookie-ID
• Website- en klikgedrag
• Refferer-URL
 
Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we, voor zover wij dat verplicht zijn, vragen om uw akkoord voor het gebruik van cookies.
 
Wij kunnen de volgende cookies gebruiken:
 
 
Key, Naam, Categorie, Partij, Omschrijving, Bewaartermijn, Uit te schakelen?
Doubleclick, Google Adwords, Ads, Third/Own, Optimaliseren van advertenties, 1 jaar, Ja
NREUM, Newrelic, Analytics/Server analytics, Third, Met New Relic monitoren we de service vd website, Sessie, Ja
Gstatic, Google fonts, Functioneel / Styling, Third, Maakt dat lettertypes getoont worden zoals de bedoeling is, Max. 1 jaar, Nee
Youtube, Youtube, Functioneel, Third/Own, Een cookie zodat je Youtube filmpjes op onze site kan bekijken, Maximaal 2 jaar, Nee
_ga / _gid / _gat..., Google Analytics  Analytics, Own, Analyseren van bezoekersgedrag op de website, Maximaal 2 jaar, Ja
Fast.fonts, Fast fonts, Functioneel/Styling, Third, Maakt dat lettertypes getoont worden zoals de bedoeling is Browser, Sessie, Nee
In- en uitschakelen van cookies
In uw browser kunt u instellen dat het opslaan van cookies alleen wordt geaccepteerd wanneer u ermee instemt. Raadpleeg voor meer informatie hierover de handleiding van uw webbrowser. Let op: veel websites werken niet optimaal als de cookies zijn uitgeschakeld.
 
Verwijderen van cookies
De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Als een houdbaarheidsdatum is ingesteld, wordt het cookie automatisch verwijderd wanneer de houdbaarheidsdatum verstrijkt. U kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.
 
Links naar andere websites
Op http://dynaproducts.nl/ staan een aantal links naar websites van onze partners. Als u daarop klikt, wordt de website van die partner geopend. Zodra u op de website van een van onze partners bent, is het privacybeleid van die partner van toepassing.
 
Welke privacyrechten heeft u?
Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen via de contactgegevens hieronder.
 
Daarnaast heeft u de volgende rechten:
• Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
• Het laten corrigeren van foute persoonsgegevens
• Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
• Intrekken van toestemming
• Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik van persoonsgegevens
• Het laten beperken van de verwerking van persoonsgegevens
• Het (laten) overdragen van persoonsgegevens
 
Op uw verzoek kunnen wij u vragen om u te identificeren. Wij vragen hiervoor gegevens op om er zeker van te zijn dat u de juiste persoon bent aan wie de persoonsgegevens toebehoren.
 
Wij zullen in principe binnen 30 dagen aan uw verzoek voldoen. Deze termijn kan echter worden verlengd om redenen die verband houden met de specifieke privacyrechten of de complexiteit van het verzoek. Als wij deze termijn verlengen, zullen wij u daarvan tijdig op de hoogte stellen.
 
Indien u één van uw rechten wilt uitoefenen dan kunt u dit kenbaar maken via https://www.medux.nl/contact/verzoek-tot-inzage/
Het is ook mogelijk om dit document te printen en te sturen naar: functionarisgegevensbescherming@medux.nl. Tot slot kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens onderaan deze pagina.
 
Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring
Wanneer onze dienstverlening wijzigt, moeten wij natuurlijk ook onze privacy- en cookieverklaring aanpassen. Raadpleeg daarom regelmatig deze privacy- en cookieverklaring voor de meest actuele informatie.
 
Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Bent u toch niet tevreden met hoe er met uw verzoek om wordt gegaan? Dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via; https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/gebruik-uw-privacyrec....
 
Contactgegevens
Voor vragen over uw gegevens, de manier waarop we daarmee omgang of over deze privacy- en cookieverklaring, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
 
Klantenservice Dyna Products:
Telefoon: 078 – 652 61 64
E-mail: info@dynaproducts.nl
 
Daarnaast kunt u een brief of e-mail sturen naar onze Functionaris Gegevensbescherming:
 
Dyna Products B.V.
t.a.v. Functionaris Gegevensbescherming
Kamerlingh Onnesweg 19
3316 GK Dordrecht