Dyna Products

Dyna Products BV in Dordrecht is ontstaan in de jaren 90 van de vorige eeuw en bekend geworden als producent, leverancier en exporteur van de unieke dynamische zitelementen DynaForm. De zitelementen zijn ruim vijfentwintig jaar door Dyna Products geproduceerd en verkocht aan dealers in binnen- en buitenland. Aan de productie is in mei 2021 een einde gekomen. Dyna Products richt zich nu helemaal op de ontwikkeling, productie en verkoop van DynaParts;  accessoires voor rolstoelen.

Actueel

{“version”: 2, “isGlobalStylesUserThemeJSON”: true }

Dynamisch zitten

Zitten werd in het verleden gezien als een statische activiteit. Pas in de laatste decennia is het besef ontstaan dat zitten een dynamisch proces is.

Dyna heeft in de afgelopen jaren op basis van deze wetenschap nieuwe unieke zitsystemen ontwikkeld.

Speciaal voor mensen bij wie comfort en geborgenheid onverbrekelijk zijn gekoppeld aan hun welzijn. Op soms onconventionele wijze wist Dyna technisch doordachte producten te ontwikkelen die nu door tal van professionals worden geadviseerd. 

Contact

Dyna Products BV heeft de vakkennis en de faciliteiten in huis om individuele oplossingen te realiseren voor gebruikers waar standaard oplossingen niet meer functioneel adequaat zijn.

Dyna Products B.V.