Dyna Products

Dyna Products BV in Dordrecht is ontstaan in de jaren 90 van de vorige eeuw en bekend geworden als producent, leverancier en exporteur van de unieke dynamische zitelementen DynaForm. De zitelementen zijn ruim vijfentwintig jaar door Dyna Products geproduceerd en verkocht aan dealers in binnen- en buitenland. Aan de productie is in mei 2021 een einde gekomen. Dyna Products richt zich nu helemaal op de ontwikkeling, productie en verkoop van DynaParts;  accessoires voor rolstoelen.

Actueel

Dordrecht, 26 mei 2021.

Dyna Products is een bedrijfsonderdeel wat specifiek maatwerk vervaardigt, in het bijzonder de Dynaform zitelementen.

In de afgelopen jaren is de vraag naar de Dynaform zitelementen gedaald, onder andere als gevolg van goede functionele alternatieven. Met het oog op de Medical Device Regulation wetgeving, de verminderde vraag en de beschikbare alternatieve producten hebben wij besloten te stoppen met de productie van de Dynaform zitelementen per 26 mei j.l.

Lopende trajecten en voor die tijd ontvangen opdrachten zullen wij onverminderd uitvoeren. De onderdelen voor herverstrekking blijven tot nader bericht c.q. vraag beschikbaar.

Dyna Products blijft natuurlijk uw betrouwbare leverancier van DynaParts rolstoelonderdelen en accessoires. Zie voor het assortiment van DynaParts onze website

Dordrecht, 2 juli 2021.

Vanaf half juli introduceren wij enkele nieuwe DynaParts. Voor de comfort beensteunen komen korrelkussens beschikbaar voor de kuit- en voetplaten. De kussens zijn gevuld met polystyreenkorrels en latex pins en bieden ondersteuning en comfort. De kussens zijn eenvoudig te bevestigen d.m.v. klittenband.

Nieuw in ons assortiment per 1 januari 2022; aansluitende aluminium voetplaten. Standaard als set leverbaar voor verschillende zitbreedtes en voor verschillende onderstellen. Leverbaar in verschillende breedtematen van 33 tot 48 cm. Zie verder de prijslijst 2022. Uit voorraad leverbaar.

Dynamisch zitten

Zitten werd in het verleden gezien als een statische activiteit. Pas in de laatste decennia is het besef ontstaan dat zitten een dynamisch proces is.

Dyna heeft in de afgelopen jaren op basis van deze wetenschap nieuwe unieke zitsystemen ontwikkeld.

Speciaal voor mensen bij wie comfort en geborgenheid onverbrekelijk zijn gekoppeld aan hun welzijn. Op soms onconventionele wijze wist Dyna technisch doordachte producten te ontwikkelen die nu door tal van professionals worden geadviseerd. 

Contact

Dyna Products B.V.